Sonia i Anna     El passat dissabte, va tenir lloc una nova taula de Dones i Discapacitat a Cataluya sense Barreres, el programa de Radio Estel (106.6 FM) que dóna veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

   La Taula de Dones i Discapacitat és un espai per reflexionar sobre qüestions de gènere i la seva relació amb la diversitat funcional. Aquest mes, el tema va ser: “La Maternitat”. En el programa, es va reflexionar sobre ser mare quan es té una discapacitat física o un problema de salut mental: com es pren la decisió de ser mare quan es té una discapacitat? Com reacciona l’entorn familiar i social davant d’aquesta decisió? Hi ha obstacles per ser mare que no tenen a veure amb la diversitat funcional? Com se superen aquests obstacles?

     Catalunya sense Barreres és un programa realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, dirigit per Anna Hernández. Aques mes, la taula de reflexions comptarà amb la presència de la nostra companya Sonia Avellaneda.

     Si no vas poder escoltar el programa, avui et portem el podcast (la gravació): La Maternitat

Comentarios: