Amor i PArella CSB     El dissabte 11 d’abril, vam tornar a una nova tertúlia de salut mental a “Catalunya sense Barreres”, de Ràdio Estel (106.6 FM), un programa realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

Aquest mes, vam reflexionar sobre: “Salut Mental, Amor i Relacions de Parella”. Al programa, vam explicar si ens hem enamorat i com l’hem viscut. Atenent especialment a si els nostres problemes de salut mental han pogut afectar a les nostres relacions de parella. És diferent l’amor quan es té un problema de salut mental? Les nostres parelles ens han sabut entendre? I nosaltres, com portem les emocions i els sentiments? Ens poden afectar?

En aquesta ocasió, la tertúlia va comptar amb la col·laboració de les nostres companyes i companys Sonia Avellaneda, Fèlix Rozey, Mireia Azorín, David García i Estefanía Trenchs, sota la direcció d’Anna Hernández.

Si no vas poder escoltar el programa, aquí et deixem el podcast (la gravació): Salut Mental, Amor i Relacions de Parella

Comentarios: