Relacionar la Vida     Ahir dissabte, va començar la secció Salut Mental a les Ones, en Catalunya sense Barreres, de Ràdio Estel (106.6 FM), un espai per conèixer històries de vida i projectes exemplars, per a comprendre millor a les persones que viuen amb un diagnòstic i acabar amb els prejudicis per motius de salut mental.

     En aquesta ocasió, sota la direcció d’Anna Hernández i amb la col·laboració de Montse Faus, el nostre company Hernán Sampietro va entrevistar als membres de l’Associació Grup de Teatre Imagina, que ens van explicar el seu projecte Relacionar la Vida, ofert a l’Escola Benviure. Adults amb un diagnòstic psiquiàtric compartint un taller artístic amb nens i nenes a l’escola? Com és aquest projecte? Ens ho van explicar Juan Antonio Martínez, Susana Cebrián,Gregorio Cabello i Maribel Fernández.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Si no heu pogut escoltar el programa, avui us portem el podcats (la gravació): Entrevista a Relacionar la Vida

Comentarios: