En el marc de la setmana commemorativa del Dia Mundial de la Salut Mental al nostre territori, conjuntament amb Support-Girona, coorganitzem la Jornada “Activisme i ajuda mútua com a font d’empoderament”, una jornada promoguda per Mental Health Europe amb el suport del Programa Drets, Igualtat i Ciutadania de la Unió Europea, que es durà a terme el divendres 8 d’octubre.

En aquesta jornada desplegarem taules de debat que articularan tòpics relacionats amb l’activisme boig en totes les seves formes: l’empoderament individual i col·lectiu, la politització del malestar, les lluites i reivindicacions des dels moviments socials i les associacions, l’exercici del suport mutu, els drets humans de les persones amb discapacitat, i l’expressió artística com a mitja de transformació, visibilització i denuncia. Ens acompanyaran en aquestes taules Radio Nikosia, Hierbabuena, Orgullo Loco Madrid, Mejorana, FlipasGAM, uTOpia Barcelona, Fundació Tres Turons i Palabras Dislocadas.

Al seminari es podrà assistir de manera presencial (amb places limitades) i virtual, amb inscripció prèvia: Inscripcions a la jornada.

Dia: Divendres 8 d’octubre de 2021
Lloc: Auditori Support-Girona (C. Pierre Vilar 5. Baixos. Girona). Presencial i en línia (via Zoom)
Hora: de 09.00 a 16.00 hores

Us hi esperem!

Comentarios: