Hernán, Anna i Fèlix        Ahir dissabte 14 de juny, vam estar convidats a una nova tertúlia de salut mental a “Catalunya sense Barreres”, de Ràdio Estel (106.6 FM).

     En aquesta ocasió, el tema de la tertúlia va ser: “Crisi i Salut Mental”. Al programa, vam reflexionar sobre com ens afecta l’actual situació econòmica a les persones del nostre col·lectiu i a la població general. A més a més, vam oferir les dades que existeixen sobre els efectes de la crisi en la salut mental i vam respondre a preguntes com: hem vist afectat el nostre estat d’ànim o hem viscut ansietat per problemes econòmics? Hi ha retallades en l’atenció o en els tractaments rebuts per la crisi? Quines estratègies hi ha per fer front a aquesta situació?

     En aquesta ocasió, la tertúlia va comptar amb la col·laboració dels nostres companys Fèlix Rozey i Hernán Sampietro, sota la direcció d’Anna Hernández.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

    Si no heu pogut escoltar el programa, avui us deixem el podcast (la gravació): Crisi i Salut Mental

[:] 

Comentarios: