Las ventajas de ser un marginado     Aquest mes, continuem de celebració de la Setmana de la Salut Mental Jove, col·laborant amb EspaiJove.net del Centre d’Higiene Mental Les Corts. Amb aquest motiu, fem sessions especials del CineFòrum, portant la reflexió i sensibilització als Districtes de Les Corts i Sarrià – Sant Gervasi.

     En aquesta ocasió, veurem “Las ventajas de ser un marginado”, una multipremiada pel·lícula de cinema independent que ens presenta la història de Charlie, un tímid adolescents amb dificultats per relacionar-se i adaptar-se al seu context, qui comparteix les seves reflexions sobre les relacions familiars, les amistats, els primers amors i les pors pròpies de la seva edat.

     El CineFòrum és una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Aquest mes, en col·laboració amb el CHM Les Corts. La Setmana de la Salut Mental Jove és un projecte del Grup CHM Salut Mental que proposa un conjunt d’activitats de sensibilització, informació i mobilització a l’entorn de la salut mental de la població juvenil.

     Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Al Centre Cívic L’Elèctric, Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat, 98, Barcelona. Avui dimecres 18 de Novembre, a les 17:30h. T’hi esperem!!!

Comentarios: