CSBl.jpg     El dissabte 10 de maig, vam estar convidats a la tertúlia de Salut Mental de “Catalunya sense Barreres”, a Ràdio Estel (106.6 FM).  Un espai per reflexionar dels temes que ens afecten a les persones amb trastorn mental.

     El tema de la tertúlia va ser: “Les Teràpies Alternatives: eficàcia i credibilitat”. En el programa vam compartir les nostres experiències i valoracions d’aquestes altres estratègies de tractament i recuperació en salut mental. Així, vam respondre a preguntes com: Què entenem per teràpies alternatives? Les hem provat? Ens han sigut de profit?

     En aquesta ocasió, la taula de reflexions va comptar amb la presencia dels nostres companys/es Fèlix Rozey, Maria García, Ernesto García i Hernán Sampietro, sota la direcció d’Anna Hernández.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu. Un programa pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

    Si no vau poder escoltar el programa, avui us deixem el podcast (la gravació): Les Teràpies Alternatives: eficàcia i credibilitat

[:] 

Comentarios: