Taller Estigma i Autoestigma     Aquest divendres 11 d’abril, a les 19:30h, l’Associació de Bipolars de Catalunya ens convida a oferir la formació: “Estigma i autoestigma: eines per a fer-les front”. Una xerrada en què presentarem el problema de l’estigma en salut mental, explicant des de la nostra experiència com ens afecta aquesta forma de discriminació i quines són les seves conseqüències. Igualment, la formació ens ajudarà a entendre com pot la pròpia persona autodiscriminar-se .

     Sabem que els prejudicis socials dificulten la recuperació i fan tant de mal o més que els propis símptomes. Un trastorn mental pot ser passatger, però les idees errònies i els estereotips continuen afectant-nos molt de temps, fins i tot per sempre. Per resoldre aquesta situació, s’oferiran algunes estratègies que podem seguir en la nostra vida personal per superar tant les barreres socials com les pròpies limitacions.

     Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir, organitzada per l’Associació de Bipolars de Catalunya i ActivaMent. El divendres 11 d’abril a les 19:30h, a la Sala d’Actes de Can Guardiola, C/ Cuba, 2, Barcelona (Metro Fabra i Puig). Aforament limitat. Us hi esperem!!!

Comentarios: