Última Tertúlia CSB     Ahir dissabte, a les 20h, va tenir lloc l’última tertúlia de la temporada de Dones i Discapacitat a Catalunya sense Barreres, de Ràdio Estel (106.6 FM). Un espai que, al llarg dels últims mesos, ha servit per reflexionar sobre qüestions de gènere i la seva relació amb la diversitat funcional.

   En aquesta ocasió, sota el nom de: “Dona i Discapacitat, final de temporada”, en el programa es va fer un repàs dels diversos temes que es van plantejar al llarg de l’any: la doble discriminació per gènere i discapacitat, autoimatge i autoestima, la relació amb l’equip professional, relació de parella i maternitat, etc.

     Catalunya sense Barreres és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), dirigit per Anna Hernández, que dóna veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. Realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu. Aquesta temporada, el programa ha comptat amb la col·laboració de la nostra companya Mònica Civill com a guionista i membre de la taula de reflexions de la tertúlia mensual de Dones i Discapacitat.

     Si no vas poder escoltar el programa, avui et portem el podcast (la gravació): Dona i Discapacitat, final de temporada

Comentarios: