Mònica i Anna 2014     Ahir dissabte 17 de maig, a les 20h, va tenir lloc la tertúlia de Dones i Discapacitat a Catalunya sense Barreres. Un espai de reflexió sobre qüestions de gènere i la seva relació amb la diversitat funcional. Com cada mes, la taula de reflexions comptarà amb la presencia de la nostra companya Mònica Civill.

   En aquesta ocasió, el tema va ser: “Discapacitat i Relació amb els Professionals”. En el programa, es va reflexionar sobre el vincle establert amb l’equip de persones professionals i la seva importància en el tractament de la discapacitat. A la taula de tertúlia, es van analitzar qüestions com: la importància del tracte en el tractament; l’existència de discriminació o paternalisme pel fet de tenir una discapacitat; la potestat de participar de les decisions vers al propi tractament, etc.

     Cataluya sense Barreres és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), dirigit per Anna Hernández, que dóna veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. Realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

     Si no heu pogut esoltar el programa, avui us deixem el podcast (la gravació): Discapacitat i Relació amb els Professionals

Comentarios: