El Revés del Tapiz de la Locura     Aprofitant l’estiu, us oferim gaudir d’una nova sessió de Cinema a la Fresca. Aquest divendres, a les 21:30h, vine a la Plaça del Mercat del Clot a veure el documental: “El Revés del Tapiz de la Locura”.

     Aquest mes, Radio Nikosia, ActivaMent i Saräu col·laborem amb la Fundació Surt per al cicle: A l’Estiu Mou-te pel Clot i Camp de l’Arpa, un projecte intercultural socioeducatiu comunitari portat endavant per diferents entitats del barri.

    En aquesta ocasió, us proposem un documental que ens presenta la història personal de qui conformen el col·lectiu Ràdio Nikosia, un grup de ciutadans i ciutadanes que tenen en comú molt més que un diagnòstic de trastorn mental: la seva lluita contra l’estigmatizació, la discriminació y la exclusió social. Un col·lectiu que treballa per l’acceptació de la bogeria per part de la societat.

     Per passar una bona estona i reflexionar, vine al Cinema a la Fresca. El divendres 11 de juliol, a les 21:30h, a la Plaça del Mercat del Clot. Us esperem!!!.

[:] 

Comentarios: