Râdio Estel Última Tertúlia     Al juliol, la temporada de “Catalunya sense Barreres”, de Ràdio Estel (106.6 FM), arriba al seu final i, amb ella, la tertúlia de cada mes sobre salut mental.

     Amb aquest motiu, ahir dissabte 12 de juliol, a les 20h, es va realitzar una última tertúlia amb: “El més destacat de Salut Mental”. En el programa es va fer un repàs dels diversos temes sobre els que vam reflexionar al llarg d’aquest any: diversitat funcional i capacitats, aparença física i discriminació, crisi i salut mental, la reforma del codi penal, les teràpies alternatives, etc. A més a més, vam aprofitar el programa per presentar la nova Federació Catalana d’Entitats de Salut Mental en 1ª Persona, de la qual formem part.

    Un programa que va comptar amb la presència dels nostres companys Fèlix Rozey, Ernesto García, Neus Sisteré i Hernán Sampietro, qui van participar convidats per Anna Hernández.

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Radio Estel realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Si no heu pogut escoltar el programa, avui us deixem el podcast (la gravació): El més destacat de Salut Mental

Comentarios: