Ràdio Associativa     Vam estar convidats a participar junt a Ràdio Nikosia del programa especial gravat en viu per a la Festa de la Mercè, el dissabte 21 a les 12h, a l’estand de Torre Jussana a Plaça Catalunya.

     Dins del cicle Dies de Ràdio Associativa, molts mitjans surten al carrer a emetre en viu, compartint amb els seus oients com es fa la gravació.

     Vam aprofitar l’ocasió per a xerrar de la situació actual de les persones diagnosticades d’un trastorn mental que es veuen amenaçades de perdre els seus drets civils i constitucionals. Vam explicar en què consisteix el nou Codi Penal que proposa el govern espanyol i com equipara trastorn mental amb perillositat i tipifica a la persona diagnosticada com a Subjecte Perillós.

     El nostre company Hernán Sampietro va estar convidat a llegir el Manifest del Col·lectiu de Salut Mental contra l’Avantprojecte de Reforma del Codi Penal. Es va poder signar personalment el Manifest i/o a adherir-se com entitat.

     Com sempre, Ràdio Nikosia va comptar amb la presència de Lucía Estrella als controls i tota la troupe nikosiana animant el programa i compartint les seves reflexions.

   El dissabte 21 de setembre es va poder veure en viu el programa o seguir des de casa la retransmissió, emesa per streaming. Si no has pogut escoltar el programa, ara et deixem el podcast: En Viu a la Festa de la Mercè

Comentarios: