Seminari Estigma     L’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona ens ha convidat a oferir un Seminari d’Estigma per als seus alumnes de l’assignatura Infermeria de Salut Mental. Una activitat que realitzarem conjuntament amb l’Associació Socio-Cultural Ràdio Nikosia i l’Associació d’Oci Inclusiu Saräu. Gaudiran d’aquesta formació 130 alumnes del 4rt curs del Grau d’Infermeria.

     El Seminari té per objectiu ensenyar què és i com funciona l’Estigma, quines són les seves característiques en salut mental, com ens afecta a les persones diagnosticades d’un trastorn mental i què pots fer a la teva vida personal per a no reproduir-ho. La formació té el valor afegit que som les pròpies persones que patim discriminació per motius de salut mental qui explicarem quins són els prejudicis socials i com ens afecten. Participaran per part d’ActivaMent les nostres companyes María Ruiz, Montse Baró i Hernán Sampietro.

     Avui, dilluns 16, i demà, dimarts 17 de desembre, a l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona, al campus de Ciències de la Salut de Bellvitge.

Comentarios: