El proper divendres 29 de març, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí.

En aquesta ocasió, farem una sessió de SèrieFòrum, amb 3 capítols de la multipremiada Trèvols de 4 Fulles, una sèrie que celebra la diferència apel·lant a l’humor i les emocions humanes. Un projecte de Betevé que, amb un llenguatge poderós, ens ajuda a desenvolupar la mirada i el pensament crític. Al llarg dels capítols, els i les protagonistes mostren la realitat diària de persones amb discapacitats des d’una perspectiva desdramatitzada, amb la intenció de capgirar la mirada paternalista que sovint s’ha dirigit cap aquest col·lectiu.

A la sessió, comptarem amb Antonio Centeno, Beatriz Pérez i altres participants de la sèrie que ens acompanyaran a la presentació i el debat, per explicar-nos el projecte i la seva experiència en la gravació.

Si vols passar una bona estona compartint una pel·lícula i una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. Una activitat gratuïta. Nosaltres et convidem també a les crispetes!

Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 29 de març, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: