El proper divendres 25 d’octubre, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí. En aquesta ocasió, amb la participació de Laura Sicilia i GReVIA, el Grup de Recerca en Victimització Infantil i Juvenil de la Universitat de Barcelona.

Aquest mes, veurem “Spotligth”, guanyadora de l’Oscar a la millor pel·lícula i el millor guió l’any 2015. Interpretada per Mark Ruffalo, Michael Keaton i Rachel McAdams. El film narra la història real de com una unitat d’investigació del periòdic Boston Globe va desenmascarar l’escàndol dels abusos sexuals de l’esglèsia catòlica a Massachusetts; investigació per la qual el Boston Globe va guanyar el premi Pulitzer l’any 2003.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç 36), Barcelona. El divendres 25 d’octubre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: