La comissió d’excursions d’ActivaMent Girona ens proposa fer una sortida el diumenge 27 de març de 2022. Anirem a Vidreres, a fer la Ruta dels tres Pantans d’en Llobet i el Castell de Sant Iscle.

Es tracta d’una ruta circular, de baixa dificultat, que recorre, primer per zona agrícola i després, per una agradable zona de bosc mediterrani, diferents punts interessants com són el Castell de Sant Iscle, els pantans d’en Llobet i les restes d’un aqüeducte.

Iniciarem la ruta molt a prop del mas de La Torre d’en Llobet, una masia fortificada amb una torre de defensa de quatre plantes i amb un molí modernista. Ens trobem envoltats de grans camps de conreu i bosc d’alzines i de ribera amb canyissars al voltant dels pantans de Llobet. Seguirem un camí  a través d’un bosc d’alzines esplèndid i molt ben conservat en el qual trobarem restes de la conducció d’aigua que s’utilitzava antigament i un petit aqüeducte. Després, travessarem el segon pantà i buscarem el camí per enfilar-nos fins al  Castell de Sant Iscle, una fortificació feudal, pertanyent als bescomptes de Cabrera, com la majoria de castells que es troben per aquestes contrades. Finalment, retornarem al punt d’inici per un altre camí que tanca la ruta circular.

El punt de trobada serà el Decathlon de Girona, a les 9:00 h. Cal portar calçat adequat per caminar, esmorzar i aigua.

Confirmació de l’assistènciagirona@activament.org

Comentarios: