Cartell Hostalric Dia Mundial Salut Mental 2020

Cartell Hostalric Dia Mundial Salut Mental 2020

Aquest any, ActivaMent Girona i l’Ajuntament d’Hostalric organitzem una taula rodona i un cinema-fòrum per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

El dijous 8 d’octubre, a les 19h, Taula Rodona: “Parlem-ne”, amb la participació de les nostres companyes Laia Oliva i Dani Ferrer. La Salut Mental, un tema pendent de ser tractat de forma oberta, respectuosa i lliure de prejudicis. Cal canviar la manera d’entendre i encarar el malestar psicològic. Informar-nos, revisar les nostres creences i iniciar un procés de desestigmatització del món de la salut mental.

El dijous 15 d’octubre, a les 19h, CineFòrum: “Zauria(k)”, documental que tracta el tema de la bogeria, els malestars i la salut mental des d’una perspectiva feminista. Una obra de Maier Irigoien Ulaiar, Isabel Sáez Pérez i Iker Oiz Elgorriaga, que cerca visibilitzar la intersecció entre salut mental/patiment psicosocial i les vivències de gènere, mitjançant la realitat de 9 dones, bolleres i trans.

Ambdues activitats són gratuïtes i obertes a totes les persones que vulguin assistir-hi. Al Centre Cultural Serafí Pitarra (C/ Ravalet, 41), d’Hostalric. Us esperem per reflexionar en comunitat al voltant de la diversitat psicosocial!

Per a més informació, escriure a suportgirona@activament.org

Comentarios: