Cada any, des de fa un temps, el rotatiu comarcal osonenc “El 9 Nou” convoca el Premi Osonenc de l’Any. Altres anys han estat premiats, per exemple: Joaquim Vivas, Montserrat Freixer, Mercè Generó o Carles Furriols, tots i totes vinculats/des a Osona en algún àmbit social, sanitari, cultural o empresarial.

Enguany, entre les candidatures proposades hi ha la de l’associació Coordinadora d’Osona Voluntariat (COV): https://osonavoluntariat.cat/, de la qual ActivaMent Osona en som membres fundadors l’any passat, 2020. La comarca d’Osona destaca a Catalunya per tenir gran nombre d’entitats amb voluntaris/àries, i d’aquí l’empenta d’aquesta entitat en el territori. La candidatura la composen tres membres representants de diferents entitats de la Coordinadora: Joan Turró (President), Irene Castro (Fundació Hospitalària de la Santa Creu), i Anna Pujalt (ActivaMent Osona).

Tot i la recent incorporació com a sòcia d’ActivaMent Osona, l’Anna representa el voluntariat més jove, i ens en congratulem. Aquest premi es pot votar online en aquest enllaç: https://9club.el9nou.cat/osona-ripolles/votacions/osonenc-2020 i acabarà amb una gala el 12 de novembre a la sala La Canal de Tona. Entre els altres candidats/es, hi ha persones com el cuiner Nandu Jubany, l’esportista Clàudia Galícia, el bioquímic Julià Blanco, o l’artista Ada Vilaró, entre altres. El 2020 el premi a Osonenc de l’Any 2019 es va concedir al cuiner Manel Molera.

Desitgem molta sort als nostres companys i companyes de la COV perquè aconsegueixin el més gran nombre de vots!

Comentarios: