Aquest dimecres, 16 de gener de 2019, a les 16:30h, la Subdelegació d’ActivaMent Osona us convida a la Xerrada “Estigma i Salut Mental”. Una xerrada en què presentarem el problema de l’estigma en salut mental, explicant com ens afecta aquesta forma de discriminació i quines són les seves conseqüències. Igualment, la formació ens ajudarà a entendre com pot la pròpia persona autodiscriminar-se .

Sabem que els prejudicis socials dificulten la recuperació i fan tant de mal o més que els propis símptomes. Un trastorn mental pot ser passatger, però les idees errònies i els estereotips continuen afectant-nos molt de temps, fins i tot per sempre. Per resoldre aquesta situació, s’oferiran algunes estratègies que podem seguir en la nostra vida personal per superar tant les barreres socials com les pròpies limitacions.

Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir, organitzada per ActivaMent Osona. El dimecres, 16 de gener, de 16:30h a 18:30h, al Centre Cívic Can Pau Raba (C/ Raval Cortines, 24) de Vic. Us hi esperem!!!

Per més informació, escriviu a: osona@activament.org, o truqueu al: 638 62 52 72.

Comentarios: