El dijous 13 d’agost del 2020, a les 19 h, ens trobarem a la plaça del Mercat del Clot des d’on iniciarem una trepidant passejada/deriva situacionista sense destí. Aquesta proposta, organitzada dins del projecte “Activitats de Lleure” d’ActivaMent, té per finalitat veure’ns i poder gaudir de l’espai urbà sense estar de només de pas, sinó redescobrint-lo amb una mirada més oberta i contemplativa.

Seguint la idea de la deriva situacionista explicada pel filòsof Guy Debord, caminarem seguint les nostres pròpies intuïcions i sensacions. Allà on ens trobem còmodes, pararem una estona i recollirem l’experiència a través de diverses formes d’expressió: gravacions de so, fotografies, dibuixos, escrits, recol·lecció d’objectes, etc. Porta el material que vulguis. En acabar la passejada, a les 21 h, podrem compartir les nostres observacions al caliu d’una bona conversa.

En aquest primer capítol, passejarem pel barri del Clot, un territori ple d’història, des dels seus orígens medievals, passant per les indústries i fàbriques fins avui dia, afectat per la gentrificació i les noves implantacions residencials.

Aquesta és una activitat oberta per a totes les persones que hi vulguin participar i és gratuïta. Per inscriure’s cal escriure a artivisme@activament.org.

Benvinguda’t!

Les Activitats de Lleure es realitzen gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Comentarios: