Torna amb un nou cicle, per a tots els nivells, el Taller de Comunicació Empàtica, una activitat pensada per aprendre a identificar aquelles formes d’actuar que augmenten el conflicte. Des del 18 d’abril, cada dimecres de 18h a 20h anirem aprenent formes de relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn, d’una manera que potenciï l’harmonia i la cooperació, permetent que es manifesti tot el positiu que portem dins.

A través de tècniques de la Comunicació No Violenta aprendrem a millorar la qualitat de les nostres relacions interpersonals, adquirint estratègies i eines per desenvolupar el respecte mutu, la cooperació i l’empatia. Una formació a càrrec d’Anahí Sarasola, terapeuta ocupacional.

El Taller està dissenyat per a ser impartit al llarg de 8 sessions; cadascuna de les quals serà de 2 hores de durada. Tindrà lloc al Centre Cívic Vil·la Urània, C/ Saragossa, 29. Si estàs interessat/da a participar escriu un correu electrònic a anahi.sarasola@gmail.com o truca al telèfon 632 91 83 12. T’hi esperem!!!

Comentarios: