El proper dijous 12 de setembre, a les 18h, organitzem una visita guiada a l’exposició “Dormo molt“, de Maria Manonelles, a la Biblioteca Clarà (C/ del Dr. Carulla, 22). I ens farà de guia la pròpia autora de les obres!

Il·lustrar no és dibuixar, il·lustrar és pensar”. Coneixerem amb les seves il·lustracions el pensament i experiencia de vida de Maria Manonelles, explicades amb les sempre intel·ligents i divertides paraules de l’autora.

Amb la seva obra, Manonelles ens explica com va ser l’experiència d’estar ingressada durant un mes en un hospital psiquiàtric i ens parla, sense complexes, sobre com és pasar una experiencia de trastorn mental i exposa com el dibuix es va convertir en la seva forma d’expressió i comunicació.

A més, un cop acabada l’exposició, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar l’exposició.

Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent. La visita és gratuïta i està oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’esperem!

Comentarios: