Som a Polònia, participant de Highway to Mental Health, un projecte Erasmus+ orientat a la creació i implementació d’un programa de formació en prevenció i promoció de la salut mental per a persones que treballen amb joves (en qualsevol àmbit). Des d’ActivaMent, aportem al projecte la perspectiva de Drets Humans, la perspectiva de Gènere, la promoció de l’Ajuda Mútua i l’Autodeterminació.

Al llarg de dos anys, a través de diverses trobades internacionals, treballarem per a la creació dels continguts i la metodologia de la formació, la seva adaptació a una plataforma en línia per utilitzar-se en educació a distància, la implementació del curs, tant en format presencial com en línia, i la seva avaluació.

Participem de el projecte: MinteForte (Romania), Hugarafl (Islàndia), Stowarzyszenie na Rzecz Wsparcia i Rozwoju Progres (Polònia) i ActivaMent Catalunya Associació. Desenvolupat amb el suport de la Unió Europea.

La nova formació estarà basada en l’ús de metodologia d’educació no-formal, amb dinàmiques participatives, i en la inclusió de la perspectiva en primera persona, de qui som expertes per experiència (Hugarafl i ActivaMent), a més de la perspectiva professional (MinteForte i Progres).

Esperem continuar aquesta línia de col·laboració i enfortir el nostre treball amb eines no-formals per millorar la salut mental de la població.

Comentarios: