Aquest dimecres 6 de març, a les 18:00 hores, participarem en la xerrada: “Doble discriminació: dona i discapacitat” en el marc de les activitats de districte de Sant Andreu per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Amb la intenció de recordar la lluita de les dones per aconseguir la igualtat de drets, el Consell de Dones del Districte de Sant Andreu i la Taula d’Entitats i Serveis de Persones amb Discapacitat han organitzat una taula rodona amb la participació de diferents entitats de persones amb discapacitat.

Específicament s’abordarà el tema de la doble discriminació que podem viure les dones amb diversitat funcional o amb una discapacitat reconeguda, tant en l’àmbit social com econòmic i laboral. L’objectiu de la taula és denunciar aquesta situació i compartir diferents experiències.

La taula estarà moderada per Pilar Díaz, presidenta del grup de Dones de Trinitat Vella, i en el diàleg participen persones amb experiències tant professionals com en primera persona. Estaran Vanessa Forts i Rut Bariego, psicòlogues i membres del grup de treball de psicologia i discapacitat del COPC; Patricia Zamora, referent de la comissió d’equitat de gènere de AREP; Laura Aguilella, treballadora del TEB; Mercedes Losada infermera i artista; i la nostra companya Grècia Guzmán, que parlarà sobre drets humans, feminisme i discapacitat psicosocial. El tancament d’acte estarà a càrrec de Mercedes Losada.

L’entrada és lliure i gratuïta i es realitzarà a la Biblioteca Ignasi Iglesias – Can Fabra. L’acte comptarà amb mesures d’accessibilitat a la comunicació, prèvia demanda al correu electrònic: yanguita@bcn.cat. Per a més informació sobre aquest esdeveniment enviar un correu a: consultoria@activament.org.

Comentarios: