El 10 de setembre es va celebrar el Dia Mundial para la prevenció del Suïcidi, una efemèride promoguda per l’Organització Mundial de la Salut, amb l’objectiu de conscienciar a la societat de que el suïcidi pot prevenir-se.

Amb aquest motiu, el proper dijous 20 de setembre l’Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent (ASPAS) organitza, amb la col·laboració d’ActivaMent Girona, la xerrada: “El suïcidi: trenquem tabús per acompanyar millor”. Una oportunitat per a conèixer les dades, els mites i el procés de dol, els tabús que comporta i per aprendre a fer un acompanyament a les persones que l’han patit.

La primera part de l’acte serà una xerrada impartida per Anna Canet, Dario Nogués i Glòria Iniesta, membres tots ells de l’associació ASPAS. La segona part consistirà en un col·loqui obert al públic en el qual els assistents podran aportar la seva experiència personal, així com formular qüestions relacionades amb el tema.

Una activitat gratuïta i oberta. El dijous 20 de setembre, a les 18:30h, a la Biblioteca Carles Rahola de Girona (C/ Emili Grahit, 4C). Us hi esperem!

Comentarios: