El proper diumenge 11 de novembre, ActivaMent Girona organitza una nova caminada, proposada per la comissió d’excursions. Es tracta d’una sortida pel terme de Sant Gregori, de dues hores aproximadament des de l’inici fins a la tornada, per visitar la Font d’en Coromines.

La Font d’en Coromines es troba dins les ruïnes d’un hostal que allotjava la font. També es diu que durant la guerra civil va servir de magatzem d’explosius i per això va ser enderrocada. Per arribar-hi, passarem arran del camí ral que voreja el Ter, amb boniques vistes sobre aquest.

És recomanable dur algun atuell per poder beure l’aigua de la font ferruginosa. Si algú ho desitja, pot portar entrepans per esmorzar. L’arribada es preveu a les 13h, per tant, si algú ho vol, també pot portar el dinar.

És una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Hi haurà dos punts de trobada des dels quals pots unir-te, un a Fontajau, a Girona, a les 9:30h del matí; i un altre al camp de futbol de Sant Gregori, a les 10h. És important arribar puntual als punts de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al divendres 9 de novembre (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 671140184.

Comentarios: