La Delegació d’ActivaMent Granollers torna a col·laborar, com a membre de la Taula de Salut Mental, en les activitats relacionades amb el Dia Mundial de la Salut Mental. Del 6 al 31 d’octubre s’han programat diferents actes i esdeveniments a Granollers, Llinars i La Garriga. Us adjuntem enllaç al programa: Díptic Mes Salut Mental Granollers

Destaquem especialment la nova edició de la Caminada per la Salut Mental, el 7 d’octubre, al Parc Torras Villà de Granollers:

  • A les 10h., inscripcions i caminada per la salut mental. Recorregut familiar al voltant de Granollers (8km) i recorregut infantil (4km). A l’arribada s’oferirà botifarrada i animació infantil.
  • A les 12h., la nostra companya d’ActivaMent Laura Jareño ens oferirà un concert acompanyada a la guitarra del seu pare Jose Jareño. Oferiran temes propis i versions de cançons d’autor i de bossa nova.
  • Com a cloenda de l’acte, a les 13h tindrà lloc el lliurament dels premis del Concurs de Cartells i Disseny de la samarreta del dia Mundial de la Salut Mental.

Us esperem el diumenge 7 d’octubre, a partir de les 10h del matí, al Parc Torras Villà de Granollers.

Comentarios: