Que la quarantena no ens robi la cultura! Des d’ActivaMent us proposem gaudir del cicle “CineFòrum [confinades]”, compartint tota una sèrie d’espais de reflexió al voltant de documentals i pel·lícules d’accés lliure, que ens ajudin a pensar sobre l’època que estem vivint, els malestars amb els que hem de conviure i les estratègies per fer-les front.

Us convidem el proper divendres 12 de juny a la segona sessió del cicle. Veurem: In the same Boat, un documental de Rudy Gnutti, amb la participació de Zygmunt Bauman, José Mujica, Tony Atkinson, Daniel Raventós, Mariana Mazzucato i moltes més.

In the same Boat és un documental que ens proposa reflexionar sobre la globalització, la crisi del capitalisme i com el desenvolupament tecnològic, enlloc de millorar la nostra qualitat de vida, ens porta per un camí distòpic. El film ens presenta alternatives i solucions, com la Renta Bàsica Universal, la reorganització del treball i altres maneres de combatre la tendència actual a on els éssers humans som concebuts com un llast per l’economia. Ens diu Bauman: “Hem passat de la plena ocupació a la desocupació. I ara a la redundància“. Com reconstruir un Estat del Benestar? Diverses respostes apareixen al documental.

A més a més, per a l’espai de reflexió comptarem amb la participació de Carme Porta i Sergi Raventós, membres i activistes de la Xarxa de Renda Bàsica.

Apunta’t per participar, escrivint a activament@activament.org, i t’enviarem l’enllaç i la contrasenya per veure el documental online, i l’enllaç d’accés a la sala pel debat. El divendres 12 de juny, a les 18h, ens reunirem a una sala virtual per compartir els comentaris, reflexions i vivències al voltant del documental.

Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat.

Comentarios: