El lado bueno de las cosas     Arriba l’última sessió especial del CineFòrum Continuem per la Setmana de la Salut Mental Jove!!! Col·laborant amb EspaiJove.net del Centre d’Higiene Mental Les Corts, per portar la reflexió i sensibilització als Districtes de Les Corts i Sarrià – Sant Gervasi.

    Avui, anem a la Casa Orlandai a veure: “El lado Bueno de las cosas”; una pel·lícula nominada a 8 Oscars (incloent Millor Pel·lícula), interpretada per Jennifer Lawrence, guanyadora de l’Oscar per aquesta interpretació, Bradley Cooper i Robert de Niro.

     El film ens explica la història de recuperació d’un jove que acaba de sortir d’un ingrés pel seu trastorn bipolar, trobant-se amb una difícil situació familiar i social. Més enllà de la medicació i la teràpia, com d’important són les nostres relacions i el que fem a la vida per recuperar-nos?

     El CineFòrum és una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Aquest mes, en col·laboració amb el CHM Les Corts. La Setmana de la Salut Mental Jove és un projecte del Grup CHM Salut Mental que proposa un conjunt d’activitats de sensibilització, informació i mobilització a l’entorn de la salut mental de la població juvenil.

     Si vols passar una tarda divertida, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!!

      Al Centre Cultural Casa Orlandai, C/ Jaume Piquet, 23, Barcelona. Avui dijous 19 de Novembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: