El proper diumenge 19 de febrer la nostra Delegació ActivaMent Berguedà organitza una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, es fa una excursió urbana a Sant Juame de Frontanyà. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar.

       Una magnífica oportunitat per conèixer el poble més petit de Catalunya (24 habitants), rodejat de boscos i pastures. Entre d’altres llocs d’interès, visitarem:

         * El Monestir Agustinià de Sant Jaume de Frontanyà.

         * L’Ermita de Sant Esteve de Tubau.

         * Els voltants del poble, amb la Riera de Merlès.

       La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant Ca la Nuri, del Passeig de la  Pau de Berga, on farem el got. Desprès del passeig, a l’hora de dinar agafarem els cotxes i anirem a Borredà, on gaudirem de l’àpat.

       Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al dimarts 14 de febrer (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 680 39 26 99.

       Preu Socis d’ActivaMent, amics i familiars de totes les delegacions: 5€ tot inclòs. Preu No Socis: 22€ tot inclòs. Us hi esperem!!!

       Una activitat organitzada amb la col·laboració d’Obertament.

Comentarios: