Ja tenim aquí FanAct, el fanzine de temàtica social d’ActivaMent!!!

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vingui al cas.

FanAct aborda de forma monotemàtica en cada número un tema de caire social. En aquest primer número el tema tractat és La pobresa.

El tema a tractar en cada edició es decideix en reunió. Les col·laboracions són lliures i pròpies de cada persona que participa. La decisió de què s’ha d’incloure i què no, es pren també per consens en reunió. Aquesta dinàmica fomenta una relació d’igual a igual entre totes les persones que hi formen part, tenint la mateixa veu totes, indistintament de l’edat o l’estatus. Les reunions també permeten intercanviar coneixements i passions, així com fer possible tota l’organització que implica l’autoeditar-se.

dibuix Quin Rueda_500pxAquest FanAct – núm.1 ha estat possible gràcies a les col·laboracions de: Jaume Lorés, Oriol Capella, Xavier Rosell, Laura Jareño, Ma Antònia Domingo Peña, Núria Martínez Flaqué, Raúl del Valle, Kasia Derwinska, Marta Pena Planell, Ana López Cabeza, Mochuelo, Dani F., Marta Jover, Carles Mujal i David Tarza.

Si vols descarregar-te el fanzine en pdf fes click a la imatge:

FanAct - Nº 1

Tens habilitats creatives? T’agradaria expressar-te?
FanAct és una activitat oberta a tota la població.
Per col·laborar només cal escriure a: fanzine@activament.org

Un projecte de Contacte Social d’ActivaMent Granollers, amb la col·laboració d’Obertament i el Centre Cívic Nord.

Comentarios: