Ja tenim aquí el quart número de FanAct, el fanzine de temàtica social d’ActivaMent!!!

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas.

FanAct aborda en cada número un tema de caire social. En aquest quart número el tema tractat és les Migracions.

El tema de cada edició es decideix en reunió. Les col·laboracions són lliures i pròpies de cada persona que participa. La decisió de què s’ha d’incloure i què no es pren també per consens, en reunió. Aquesta dinàmica fomenta una relació d’igual a igual entre totes les persones que hi formen part, tenint la mateixa veu totes les participants, indistintament de l’edat o l’estatus. Les reunions també permeten intercanviar coneixements i passions, així com fer possible tota l’organització que implica l’autoeditar-se.

Agraïm la participació, en aquest segon número, de: Francesc Ventura, Marta Pena, Oriol Capella, Romy Ros, Francesc de Diego, Manuela García Cano, Hugo Losina, Carmen Cobis, Javier Pintor Muñoz, Eva Vall, Pepe, Iolanda i Marc (AlterArte) i Marta Jover.

Si vols descarregar-te el fanzine en pdf, fes click en la següent imatge (portada i contraportada):

Tens habilitats creatives? T’agradaria expressar-te? FanAct és una activitat oberta a tota la població. Per col·laborar només cal escriure a: fanzine@activament.org

Un projecte de Contacte Social d’ActivaMent Granollers, amb la col·laboració del Centre Cívic Nord.

Comentarios: