Nova Temporada CSB

Ha començat una nova temporada de “Catalunya sense Barreres”!!! Una temporada que comptarà amb la col·laboració dels nostres companys/es Fèlix Rozey, Estefania Trenchs, Rosa del Hoyo, David García, Hernán Sampietro, Mònica Civill i moltes noves incorporacions, sota la direcció d’Anna Hernández.

Aquest dissabte 11 d’octubre vam estar convidats a participar de la primera tertúlia de Salut Mental d’aquest cicle. Un espai mensual per compartir les nostres valoracions i idees sobre diversos temes de salut mental.

En aquest primer programa, el tema va ser: “El Dia Mundial de la Salut Mental i la Lluita contra l’Estigma“. El 10 d’octubre va tenir lloc aquesta celebració, cercant que la societat entengui i accepti el trastorn mental com quelcom normal, usual i que qualsevol persona pot passar. Però, encara hi ha estigma? Com ens afecten els prejudicis socials?

Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

Si no heu pogut escoltar el programa, avui us portem el podcast (la gravació): El Dia Mundial de la Salut Mental i la Lluita contra l’Estigma

Comentarios: