Anna i Mònica Tertúlia Dones   Ahir dissabte, va tenir lloc una nova tertúlia de Dones i Discapacitat a Catalunya sense Barreres, de Ràdio Estel (106.6 FM). Un espai de reflexió sobre qüestions de gènere i la seva relació amb la diversitat funcional, que compta amb la col·laboració de la nostra companya Mònica Civill com a guionista i tertuliana.

   En aquesta ocasió, el tema de la tertúlia va ser: “Dona, Discapacitat i Discriminació”. En el programa, es va reflexionar sobre la doble discriminació de la que són objecte les dones amb discapacitat: per qüestions de gènere i per motius de la seva diversitat funcional. Així, a la taula de reflexions es van respondre preguntes com: Hem viscut discriminació per ser dones? Hi ha més discriminació cap a les dones amb discapacitat que cap als homes? A quins espais ens discriminen més? Al treball? Dins la família? Als espais sanitaris? Als espais públics?

     Catalunya sense Barreres és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), dirigit per Anna Hernández, pensat per atorgar veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social. Realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

     Si no heu pogut escoltar el programa, aquí us deixem el podcast (la gravació): Dona, Discapacitat i Discriminació

Comentarios: