El proper dissabte 10 d’octubre celebrarem el 9è Aniversari d’ActivaMent, alhora que el Dia Mundial de la Salut Mental. Per a fer-ho, us convidem a participar del Recital Poètic i Musical, un esdeveniment obert a tothom, que tot i que aquest any serà en línia, esperem que sigui molt participatiu, bonic i càlid!

A les 18:00h començarem amb les actuacions previstes de totes les persones que vulgueu actuar i que fins al dia 5 d’octubre ens ho hàgiu comunicat a través del correu: artivisme@activament.org. Tot seguit, donarem pas al “micro obert” per a totes aquelles us animeu a participar en el mateix moment. Per descomptat, tothom és benvingut!

Així doncs, us animem a recitar poemes, cantar, fer una performance, explicar un conte, etc., així com a aprofitar la virtualitat compartint les vostres expressions artístiques (per exemple, a través d’un vídeo que hagueu/haguem preparat amb pintures o dibuixos vostres). Tot l’Art, també és benvingut!

L’enllaç a la sala virtual on ens trobarem el dissabte 10 d’octubre a les 18:00h, és el següent: https://meet.jit.si/Recital-poètic-musical

Us hi esperem a totes i tots!!

Comentarios: