Conferència Rehabilitació vs Estigma    Aquest dijous 9 d’Octubre, et convidem a la Conferència Rehabilitació vs Estigma: La Salut Mental en la Proposta del Codi Penal. Una conferència a la que participaran el magistrat José A. Rodríguez, el Dr. Carlos Carmona, Coordinador dels Serveis Comunitaris Salut Mental del Garraf, i el nostre company Hernán Sampietro, per explicar com ens afecta la proposta de reforma del Codi Penal a les persones que hem sigut diagnosticades d’un Trastorn Mental.

     Ens trobem davant una situació de discriminació institucional, amb la possibilitat de que s’aprovi una reforma del Codi Penal que ens retalla drets fonamentals i reforça idees prejudicioses i estigmatitzants, tipificant-nos com Subjectes Perillosos. Vine a la conferència i t’explicarem quins són els canvis legals que es proposen i de quina manera ens veuríem afectats.

     Una activitat gratuïta, organitzada pel Servei de Rehabilitació Comunitària Garraf, del Parc Sanitari Sant Joan de Deu. El dijous 9 d’octubre, de 11 a 13h, al Centre Cívic “La Geltrú” (Pl. de l’Associació d’Alumnes Obrers, 1. Vilanova i la Geltrú). T’esperem!!!

Comentarios: