Última Tertúlia      La temporada de “Catalunya sense Barreres” va arribar al seu final i, amb ella, la tertúlia de cada mes sobre salut mental.

    Ahir, 4 companys d’ActivaMent van estar convidats a participar d’aquesta última emisió de la temporada. Van estar al programa Fèlix Rozey, Nacho, Mònica Civill i Hernán Sampietro.

       En aquesta ocasió, sota el nom de “Salut mental: el millor de la temporada“, vam fer un repàs dels diversos temes vers als que vam reflexionar al llarg d’aquest any: Trastorn Mental, Ment o Cervell? Què és l’Estigma en salut mental? Hi ha estigma dins la família? Què és “sortir de l’armari” en salut mental? Què ens aporta participar d’una associació de salut mental? El prejudici de perillositat, què és? Per què està tan arrelat a la societat?

      “Catalunya sense Barreres” és un programa de Ràdio Estel (106.6 FM), dirigit per Anna Hernández, i realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu. Un programa pensat per atorgar veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     Si no heu pogut escoltar el programa, avui us deixem el podcast (la gravació): Salut Mental: el millor de la temporada

Comentarios: