Sin título     Ahir, divendres 14 de maig, quatre membres d’ActivaMent vam participar convidats de la tertúlia de salut mental de “Catalunya Sense Barreres”, un programa de Ràdio Estel (106.6 FM) realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, que dóna veu a diferents col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     En aquesta ocasió, sota el tema: “El Voluntariat i la Salut Mental”, vam reflexionar sobre el paper i la importància que tenen en el procés de recuperació els voluntariats realitzats per les persones que hem passat l’experiència del trastorn mental.

     A la tertúlia, vam explicar perquè realitzem tasca com a voluntaris a diverses associacions. Hem intentat respondre a les preguntes: Per què la gent fa voluntariats? Què li pot aportar el voluntariat a una persona amb un problema de salut mental? Qualsevol mena de voluntariat pot ser vàlid? Al mateix temps, vam compartir les nostres pròpies experiències com a voluntaris, explicant alguns exemples de discriminació per motius de salut mental, viscuda per les persones diagnosticades que volen fer voluntariats.

     En aquesta ocasió, van formar part de la tertúlia els nostres companys Mònica Civill, Nacho, Félix Rozey i Hernán Sampietro, qui van participar convidats per Anna Hernández, directora del programa.

    Si no vau poder escoltar ahir el programa, avui us deixem el podcast (la gravació): El Voluntariat i la Salut Mental

Comentarios: