Trobada Entitats     Avui dimecres 26 de Juny tindrà lloc a Barcelona la 1r Trobada d’Associacions de Salut Mental en 1ª Persona de Catalunya, amb la participació de diverses entitats de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

     Al llarg i ample de tot el territori català, ja som més de 12 les associacions que fem salut mental en 1ª persona. Som tot un ventall d’entitats creades i dirigides per les pròpies persones diagnosticades d’un trastorn mental. Aquesta trobada ens permetrà conèixer-nos, compartir necessitats, objectius i interessos comuns, establir canals de comunicació entre les entitats i plantejar la possibilitat d’iniciar un procés federatiu.

     Fins ara, no hi ha a Catalunya cap entitat de 2n nivell que representi a les associacions d’usuaris de salut mental. La trobada cerca obrir aquesta via, per a unir-nos i enfortir-nos col·lectivament. L’activitat comptarà amb la participació de deu associacions de tot el territori català: ActivaMent Catalunya AssociacióAdeMM Associació Pro Salut Mental —  Associació Sociocultural Radio Nikosia  — Associació Emilia BarcelonaAssociació de Malalts Mentals de BarcelonaCastelldefels Associació de Malalts MentalsAssociación Grupo de Teatro ImaginaAssociació Bipolars de CatalunyaAssociació AADDMM TerrafermaAssociació Mentaliza’t.

     La Trobada d’Associacions és una activitat organitzada per ActivaMent Catalunya Associació i l’Associació Pro Salut Mental AdeMM. Tindrà lloc avui dimecres 26 de juny a l’Espai Social Provença, gràcies a la col·laboració de la Fundació Catalunya – La Pedrera.

     Des d’ActivaMent participem amb molta il·lusió d’aquesta activitat, esperant que la trobada sigui una experiència enriquidora per a totes les associacions, permetent-nos que la veu de les pròpies persones diagnosticades d’un trastorn mental tingui més força i ressò a la nostra societat.

Comentarios: