El proper dimecres 23 de setembre, a les 16:30h, organitzem una visita al Museu Can Framis. Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Farem un itinerari de més de 3.000 m2 que contempla una col·lecció pictòrica única, en la mesura que reuneix una extensa representació de l’art contemporani català, hiperrealisme, l’art del grafiti, còmic i obres abstractes, amb autors de projecció internacional com Jaume Plensa, Josep Guinovart o Hernández Pijuan, que dialoguen amb les propostes d’artistes emergents.

Situat en una antiga fàbrica de principis del segle XVIII, el Museu Can Framis de Pintura Contemporània és un exemple de recuperació del patrimoni històric de la ciutat. Situat al districte tecnològic del 22@ al barri del Poblenou, combina la seva fisonomia original amb la construcció d’una nau de nova planta erigida seguint les directrius dels llenguatges contemporanis.

Després farem una tertúlia sobre la visita a una cafeteria de la zona.

L’entrada al museu tindrà un cost de 2€. Les places son limitades, podem ser un grup de només 10 persones. Les mesures d’higiene i seguretat estaran garantides, per això es demana l’ús mascareta.

Per apuntar-te escriu un correu a art@activament.org i rebràs les dades del lloc i hora del punt de trobada. T’hi esperem!

 

Comentarios: