El 19 de gener, des de les 10h i al llarg de tot el dia, les entitats de la Comissió Antiestigma de l’Ateneu L’Harmonia organitzem una jornada en què hi haurà diverses activitats per tal de visibilitzar i defensar els drets de les persones que pateixen diferents tipus de discriminació i es dinamitzaran accions per trencar estigmes.

Durant tot el matí, tindrem Mostra d’Entitats de la Comissió Antiestigma, amb informació dels diferents col·lectius que formem part de la comissió. A més a més, Jocs de Taula, Torneig de Bàsquet 3X3 i Vermut Reivindicatiu dels Iaioflautes. Al migdia, la Cooperativa La Guillotina farà un dinar vegà, per 3€. I a la tarda, 4 actuacions de Teatre-Fòrum amb temàtiques diferents on podràs debatre i participar activament en totes les representacions, i Xerrada: “El límit te’l poses tu”, a càrrec d’Àlex Roca Campillo, que ens explicarà la seva experiència com esportista amb una paràlisis cerebral, qui ens explicarà com ha ajudat l’esport a superar-se.

Aquí pots descarregar el tríptic amb tota la informació i els horaris de les diferents activitats programades: Tríptic Jornada Antiestigma.

Totes les activitats es podran veure en streaming al Twitter de Live Media, en el marc del taller Cinemàtiques de la Web.

La Comissió Antiestigma, conformada per les entitats que treballem a l’Ateneu L’Harmonia, està oberta a totes aquelles persones interessades en participar, només has d’escriure a antiestigma@ateneuharmonia.cat.

Organitza: Comissió Antiestigma de l’Ateneu l’Harmonia.

Col·laboren: Cooperativa La Guillotina, Iaioflautas, ALC Stronghold, Àlex Roca Campillo, Amics de la Fabra i Coats, AFA Martí i Pous i Transforma’t, teatre comunitari i Live Media.

Dia i Hora: El dissabte 19 de gener, des de les 10:15h del matí i fins a les 20:00h, a l’Ateneu L’Harmonia, C/ Sant Adrià, 20, (Recinte Fabra i Coats). T’hi esperem!

Comentarios: