[:ca]

Ja està aquí! Finalment, hem editat el nostre segon llibre electrònic, amb els Relats Breus guanyadors del II Concurs de Relats Breus d’ActivaMent. Un concurs organitzat al voltant dels esdeveniments realitzats amb motiu del mes de la salut mental.

En aquesta ocasió, la temàtica escollida ha estat L’Art per a la transformació social. Com a col·lectiu actiu de persones amb l’experiència del trastorn mental, creiem que l’art té un gran potencial de canvi i transformació, les persones tenim una força immensament poderosa de creació que, malgrat el gran ventall de conflictes i problemes que podem trobar en la societat, al món o a la nostra vida, ens fa sortejar-los amb més facilitat, navegar pel nostre patiment i sortir-ne’n guanyadors; guanyadors d’experiència, de humanitat, de bondat…

Les autores i relats guanyadors són:

  • Montserrat Bagaria, amb “La generositat feta art”.
  • Patricia Pari, amb “Amancio, el fotógrafo ciego”.
  • José Antonio Ordóñez, amb “El petit Andreu”.
  • Àlex Lacambra, amb “Esquitxos”.
  • Cristina Teixidor, amb “La cabana del bosc”.

Podeu descarregar-vos el llibre en format e-Pub (llibre electrònic): Relats Breus, Guanyadors del II Concurs.

I també en format PDF, (per imprimir): Relats Breus, Guanyadors del II Concurs.

[metaslider id=”20411″]

Han format part del jurat del concurs: Júlia Badal, José Manual Vara, Rosana Mirapeix, Carlos Robles i Montse Gort. El lliurament de premis es va fer gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Bon Pastor, de Barcelona.

Per al lliurament de premis, vam comptar amb el recital poètic de la Princesa Inca (Cristina Martín) i de José Manual Vara.

Una activitat de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent, coordinada per Cristina Méndez i Marta Delgadillo. Maquetació i il·lustracions del llibre a càrrec de Cristina Méndez. Pròleg de Mireia Azorín.

[:es]

¡Ya está aquí! Finalmente, hemos editado nuestro segundo libro electrónico, con los Relatos Breves ganadores del II Concurso de Relatos Breves de ActivaMent. Un concurso organizado alrededor de los eventos realizados con motivo del mes de la salud mental.

En esta ocasión, la temática elegida ha sido El Arte para la transformación social. Como colectivo activo de personas con la experiencia del trastorno mental, creemos que el arte tiene un gran potencial de cambio y transformación, las personas tenemos una fuerza inmensamente poderosa de creación que, a pesar del gran abanico de conflictos y problemas que podemos encontrar en la sociedad, en el mundo o en nuestra vida, nos hace sortearlos con más facilidad, navegar por nuestro sufrimiento y salir ganadores; ganadores de experiencia, de humanidad, de bondad …

Las autoras y relatos ganadores son:

  • Montserrat Bagaria, con “La generositat feta art”.
  • Patricia Pari, con “Amancio, el fotógrafo ciego”.
  • José Antonio Ordóñez, con “El petit Andreu”.
  • Àlex Lacambra, con “Esquitxos”.
  • Cristina Teixidor, con “La cabana del bosc”.

Podéis descargaros el libro en formato e-Pub (libro electrónico): Relatos Breves, Ganadores del II Concurso.

Y también en formato PDF, (para imprimir): Relatos Breves, Ganadores del II Concurso.

[metaslider id=”20411″]

Han formado parte del jurado del concurso: Júlia Badal, José Manual Vara, Rosana Mirapeix, Carlos Robles y Montse Gort. La entrega de premios se hizo gracias a la colaboración de la Biblioteca Bon Pastor, de Barcelona.

Para la entrega de premios, contamos con el recital poético de la Princesa Inca (Cristina Martín) y de José Manual Vara.

Una actividad del Área de Arte y Cultura de ActivaMent, coordinada por Cristina Méndez y Marta Delgadillo. Maquetación e ilustraciones del libro a cargo de Cristina Méndez. Prólogo de Mireia Azorín.

[:]

Comentarios: