El divendres 26 d’abril, el nostre company Hernán Sampietro va estar convidat a: “Sempre és massa”, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4), per a explicar les Observacions Finals que el Comitè Sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPD) li ha fet a l’Estat Espanyol aquest proppassat mes de març.

El nostre sistema de salut mental, a tot l’Estat, està basat en la vulneració estructural i sistemàtica de DDHH. Els ingressos involuntaris, la medicació forçosa, la sobremedicació, la contenció mecànica, l’aïllament, les esterilitzacions forçoses, la TEC amb consentiment sota coerció, les incapacitacions legals i moltes altres pràctiques quotidianes són contràries a la convenció i han de desaparèixer. El CDPD ho ha deixat clar a l’informe de les Observacions Finals que ha publicat a l’abril i que recull tot el conjunt de demandes que vam portar a l’ONU amb la coalició ActivaMent-Hierbabuena. .

“Sempre és massa” és un programa conduit per en Jaume Vidal, amb la col·laboració de Francesc de Diego i Jordi Culé, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:

Comentarios: