[:ca]

Des de la Delegació d’ActivaMent Gramenet impulsem un nou projecte de lluita contra l’estigma en salut mental orientat als professionals i estudiants de comunicació i periodisme del Barcelonès Nord i de Barcelona, mitjançant tres sessions, entre el maig i juny d’aquest any, d’Esmorzar-Converses sobre salut mental a Santa Coloma.

Aquest nou projecte s’anomena «Esmorzars – Converses amb periodistes», s’implementa a la ciutat de Santa Coloma gràcies a l’ajut d’Obertament, campanya de lluita contra l’estigma i la discriminació per motius de salut mental a tota Catalunya i Balears, i compta amb el suport del Club Social Gramenet i de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma.

Un equip local d’activistes en salut mental en primera persona explicarà com se senten envers la imatge que els mitjans de comunicació projecten sobre les persones que tenen un trastorn mental i es faran debats i reflexions grupals entre els participants i l’equip formador i activista. La part innovadora és que serà tot conduit per persones amb experiència en primera persona de trastorn mental, que donaran eines i analitzaran l’ús del llenguatge en els mitjans de comunicació, i que explicaran quins són els prejudicis més freqüents envers la salut mental als mitjan o com aquests poden ser grans aliats en la lluita contra l’estigma i per afavorir la difusió de missatges positius de les persones que hem tingut o tenim un trastorn mental.

Animem als periodistes o estudiants de comunicació a participar (prèvia inscripció) a les sessions d’esmorzar i converses sobre salut mental, que es faran entre els mesos de maig i juny, en les dates 6 i 20 de maig i 3 de juny de 2019, de 10h a 11.30h. Tindrà lloc al Centre Cívic del Fondo (C/ Wagner, 19), Santa Coloma de Gramenet. Contacte: Laura Jareño, suportterritorial@activament.org o telèfon 682 20 88 71.

Us hi esperem!

[:es]

Desde la Delegación de ActivaMent Gramenet impulsamos un nuevo proyecto de lucha contra el estigma en salud mental orientado a los profesionales y estudiantes de comunicación y periodismo del Barcelonès Nord y de Barcelona, mediante tres sesiones, entre mayo y junio de este año, de Desayuno-Conversaciones sobre salud mental en Santa Coloma.

Este nuevo proyecto se llama «Desayunos – Conversaciones con periodistas», se implementa en la ciudad de Santa Coloma gracias a la ayuda de Obertament, campaña de lucha contra el estigma y la discriminación por motivos de salud mental en toda Catalunya y Baleares, y cuenta con el apoyo del Club Social Gramenet y de la Mesa de Salud Mental y Adicciones de Santa Coloma.

Un equipo local de activistas en salud mental en primera persona explicará cómo se sienten con la imagen que los medios de comunicación proyectan sobre las personas que tienen un trastorno mental y se harán debates y reflexiones grupales entre los participantes y el equipo formador y activista. La parte innovadora es que será todo conducido por personas con experiencia en primera persona de trastorno mental, quienes darán herramientas y analizarán el uso del lenguaje en los medios de comunicación, y que explicarán cuáles son los prejuicios más frecuentes hacia la salud mental en los medios o cómo estos pueden ser grandes aliados en la lucha contra el estigma y para favorecer la difusión de mensajes positivos de las personas que hemos tenido o tenemos un trastorno mental.

Animamos a los periodistas o estudiantes de comunicación a participar (previa inscripción) a las sesiones de desayuno y conversaciones sobre salud mental, que se harán entre los meses de mayo y junio, en las fechas 6 y 20 de mayo y 3 de junio de 2019, de 10h a 11.30h. Tendrá lugar en el Centro Cívico del Fondo (C / Wagner, 19), Santa Coloma de Gramenet. Contacto: Laura Jareño, suportterritorial@activament.org o teléfono 682 20 88 71.

¡Os esperamos!

[:]

Comentarios: