Abans de començar les vacances d’estiu, el proper dijous 25 de juliol celebrem el Dia de les persones Sòcies en ActivaMent, des de les 13hs al Casal de Barri Can Travi (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45), de Barcelona (Metro L3 Mundet). Tenim molt pel que brindar i volem obrir les portes a totes les persones que vulguin passar una bona estona, amb un dinar compartit i veient diverses actuacions de recitals poètics i concerts.

Perquè ja som una associació de salut mental en primera persona amb més de 600 persones sòcies i amigues, 7 delegacions territorials i grups actius en 15 ciutats de Catalunya.

El Dia de les persones Sòcies és una celebració construïda de manera col·lectiva, pensada per gaudir i conèixer-nos millor, reunint-nos totes les delegacions territorials. Aquest dia festiu compta amb les actuacions de diversos artistes membres de l’associació, Laura i Javi Jareño, MdMarta, Miguel Ángel Pérez i moltes més. Hi haurà micro obert per als que vulguin compartir la seva música o poesia. També aprofitarem el dia per animar la gent a participar activament en els projectes de l’associació, ja que d’aquesta manera no només creix l’entitat, sinó que creixem totes les persones que aportem el nostre gra de sorra per aconseguir que la nostra societat sigui cada vegada més justa i inclusiva.

Farem un àpat “de traje”, en el qual cada persona aportarem un plat o beguda per compartir. Després del dinar, i per amenitzar la sobretaula, podrem delectar-nos amb música, poesia, i també escoltarem diverses veus de companys nostres amb molt a aportar. A partir de les 13:30h, al Casal de Barri Can Travi. Us hi esperem!

NOTA: Si no ets membre d’ActivaMent, però t’agrada el que fem, voldries conèixer-nos i, potser, formar-ne part… també estàs convidada!

Comentarios: