Lligam va néixer l’any 1992, a la ciutat de Barcelona, com a resultat de la preocupació d’un grup de professionals de l’educació social per a donar resposta a la situació de dones en risc d’exclusió residencial i dones que han passat per violència masclista. Dos anys més tard, el 1994, Lligam es constitueix formalment com una associació. Aquest dimecres 19 de juny, celebren 25 anys d’activitats continuades i compromeses amb aquesta tasca.

La nostra entitat, ActivaMent, ha estat convidada a participar en aquesta celebració en el marc de la Jornada 25 anys promovent l’accés als drets i les llibertats de les dones. La nostra companya, Grecia Guzmán participarà en la conversa oberta amb el públic: “Trajectòria de les dones del darrer quart de segle i reptes de futur“, amb una presentació sobre els èxits i les àrees d’oportunitat en matèria de dones i salut mental. A la conversa participen també Dolors Camats, de la Cooperativa Obrera d’Habitatges (experta en habitatge); Xavier Orteu, d’Insercoop (expert en treball); i Maria Barcons, del Grup Antígona (experta en dret). Serà dinamitzat per Gemma Altell, experta en gènere.

La jornada es durà a terme al Centre Francesca Bonnemaison, al C/ Sant Pere Més Baix, 7, de 17:00h a 20:30. Les inscripcions són obertes i poden registrar-se omplint el present formulari.

Més informació a la Web de Lligam. Programa de la Jornada:

Comentarios: