Aquest dilluns 15 d’octubre, dins del projecte de Sortides Culturals, organitzem una visita guiada a l’exposició: “Mujeres Libres (1936-1939). Precursoras de un mundo nuevo”.

L’exposició tracta de recuperar la història oblidada de l’organització Mujeres Libres, una agrupació femenina sorgida en el sí del moviment llibertari durant l’any 1936, el propòsit de la qual era unir a les dones de classe obrera per a lluitar per llur emancipació.

Transcorregudes vuit dècades des de la creació d’aquesta organització femenina, la Fundación Anselmo Lorenzo, a través d’aquesta exposició itinerant, tracta de rescatar a aquestes dones de l’oblit donant-les el reconeixement que mereixen, per tal que la seva lluita serveixi d’experiència i aprenentatge al moviment feminista actual.

Una activitat gratuïta i oberta a tothom que vulgui assistir-hi. El dilluns 15 d’octubre, a les 19h, al Museu de l’Hospitalet (C/ de Joan Pallarès, 38), L’Hospitalet del Llobregat. Si voleu participar, envieu un correu a art@activament.org i us donarem els detalls de la trobada.

Us hi esperem!

Comentarios: