Teatre Emocional - Santa Coloma       El proper dimecres 25 de gener, iniciem una nova activitat a la delegació de Santa Coloma de Gramenet: el Taller de Teatre Emocional, un espai per conèixer millor el nostre cos i les nostres emocions, per aprendre a reconèixer i expressar el que sentim i per millorar les nostres relacions amb els demés i amb nosaltres mateixos. A través de l’expressió corporal, l’escenificació creativa i utilitzant tècniques del Teatre de l’Oprimit, el taller ens ajuda a aprendre a identificar i expressar les pròpies emocions, de manera assertiva.

       Cada dimecres, de 18:30 a 20:30h, ens posarem un nas de pallasso, encarnarem un personatge de contes i improvisarem sobre l’escenari per representar les nostres preocupacions, pors i conflictes, atenent a les emocions que aquestes ens generen. Una activitat pensada per a comprendre millor què ens passa, com estem funcionant i què podem canviar per trobar-nos millor amb nosaltres mateixos i amb els demés. Al taller, treballarem la gestió de les pròpies emocions, aprenent a donar respostes assertives a situacions potencialment conflictives, millorant les destreses per a les relacions socials, fomentant l’autoestima.

       Una activitat gratuïta, oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir, a càrrec d’Ángela Corrales, psicòloga i actriu. Places limitades. Reserva la teva plaça, escrivint a gramenet@activament.org.

      Els dimecres de 18:30 a 20:30, al Centre Cívic Fondo (C/ Wagner 19, Santa Coloma de Gramenet. Metro L1 Fondo). Us hi esperem!

Hi col·laboren:

Ajuntament de Santa Coloma   obra_social_la_caixa

Comentarios: