Els Matins de TV3     El dimarts 4 de març vam estar convidats a Els Matins de TV3. Un espai informatiu i un magazine que analitza l’actualitat, amb entrevistes en viu. Un programa presentat per Lídia Heredia i Helena García Melero. De dilluns a divendres, de 8h a 14h.

     En aquesta ocasió, vam estar en el Magazine, dirigit per Helena García Melero, a les 11h, participant d’una tertúlia sobre salut mental i discriminació.

    Van participar de la tertúlia: Xavier Trabado, president de la Federació Salut Mental Catalunya i vice-president d’Obertament, presentant la campanya de lluita contra la discriminació per motius de Salut Mental i reflexionant sobre el fet que, al menys de moment, cap persona famosa “ha donat la cara” per la campanya. També va estar present Matthew Tree, escriptor i periodista britànic que ofereix el seu recolzament per lluitar contra la discriminació per motius de salut mental.

     A la seva vegada, el nostre company Hernán Sampietro va parlar del Projecte de Reforma del Codi Penal, impulsada per Gallardón, explicant com ens afecta aquesta reforma a les persones diagnosticades d’un trastorn mental.

     Si no heu pogut mirar el programa, aquí us deixem la gravació: Contra l’Estigma Social de les Malalties Mentals a Els Matins de TV3

Comentarios: